Kom de feestdagen door met Wijnen van Wijngaard Maronesse

De feestdagen komen er weer aan en dat betekend lekker uitpakken met de gehele familie of vrienden tijdens het kerstdiner. En wat is er nu lekkerder bij een kerstdiner dan een heerlijke duurzame wijn van Wijngaard Maronesse. Voor iedere gelegenheid biedt Wijngaard Maronesse een heerlijke wijn.

Opa’s Trots
Zoals ook op de fles staat, is deze gelimiteerde wijn voor een speciaal momentje. De wijn is ter ere van Cor van der Veeken.

De rassen Solaris en Souvignier Gris zijn gebruikt die beide meer dan een jaar in eikenhouten vaten hebben liggen rijpen. Daarna zijn ze samengevoegd en daaruit is een zeer krachtige volle wijn ontstaan.

Rose wijn
De nieuwe jaargang 2021 rose wijn ”Kus van de Polder” is nu ook verkrijgbaar bij Wijngaard Maronesse. Deze rosé wijn wordt op moderne wijze geteeld in de provincie Flevoland. Deze mooie rosé heeft fruitige geuren en een uitstekende smaak!
Deze wijn drink je lekker weg en is gemaakt van de Cabernet Cantor.

Witte wijn
De nieuwe jaargang 2021 witte wijn ”Fruitige Polder”  is gemaakt van het druivenras Johanniter. Deze prachtige wijn is een mooie droge wijn met fruitige bloemige geur en smaken van groen fruit (citrus, grapefruit) en rijpe tonen (perzik, meloen). De afdronk blijft zowel vol als fruitig hangen. Echt een aanrader!

Dessertwijn
Deze heerlijke ”Sweet Sensation” is perfect voor bij het dessert en heerlijk om je diner mee af te sluiten. Deze fruitige zoete dessertwijn is gemaakt van de Solaris. Geplukt met edele rotting wat de mooie smaak geeft.