Over de wijngaard

Welkom in onze Duurzame Wijngaard Maronesse: Proef en Bezoek onze Wijngaard in Nederland

Wij zijn Bianca & Roland van der Veeken en zijn de trotse eigenaren van Wijngaard Maronesse, een duurzame wijngaard gevestigd in Marknesse, Nederland. Bij ons kun je genieten van diverse wijnsoorten die we maken van eigen wijngaard.

Bezoek en proef

Tijdens een rondleiding bij Wijngaard Maronesse breng je onder andere een bezoek aan onze wijngaard waar we je alles kunnen leren over de druivenrassen die we verbouwen in Nederland. We laten je de wijnkelder zien en vertellen graag over het wijnmaakproces en welke apparatuur daarvoor nodig is. Aansluitend kun je genieten van een proeverij in één van onze gezellige proeflokalen (alleen op afspraak).

Wil je onze duurzame wijngaard in Nederland bezoeken en onze diverse wijnsoorten proeven? Maak dan vandaag nog een afspraak en bel ons!

Lees meer

Boerderijwinkel | wijn- en koffiebar

NIEUW: Wijngaard Maronesse is weer geopend met een geheel nieuw concept; een wijn- en koffiebar in combinatie met woon- en tuindecoraties, streekproducten en cadeau pakketten. De nieuwe winkel is een samenwerking tussen Maronesse en Anny van As van Annythings. De winkel is sfeervol ingericht en is naast het leuke aanbod ook een gezellige plek voor een een wijntje aan de bar of koffie met Blokzijlerbrok.

Openingstijden winkel

De winkel is op maandag gesloten. Op andere werkdagen is de winkel van 09.00 uur tot 18.00 uur geopend en op zaterdag van 09.00 uur tot 17.00 uur.

Mocht u buiten openingstijden om vragen hebben, dan kunt uiteraard ons per mail bereiken. Ook is onze webshop 24 uur per dag bereikbaar.